Merhaba bugün sadece size birsey danısmak istedim. Bir iliskim var gayet güzel ilerliyoruz bir problem yok 1 senedir sevgiliyiz bazı sebeplerden dolayı kız arkadasım sehir degistirdi ve sehir degistirdikten sonra düzenli olarak yanına gidip gelmekteyim. Aralık ayından beri yanına gidicem diyip durdum ama bi türlü gidemedim islerim yüzünden daha yeni gitme fırsatım oldu ve bu ayın 11 inde gidecegim kendisi de gelmeme istekliydi. Bugün bana ayın 16 sında kuzenlerinin gelecegini ve ailesine kuzenleriyle gezebilecegini sormus ailesi de hayır sınavların yaklasıyor o yüzden biyere cıkamazsın demis ailesi gercekten cok katı birisi hep böylelerdi. Bunu duyup benim gelecegim gün cıkmayacagını söyledi ailem izin vermez dedi, bende git konus bi sekilde bisiyler söyle belki ona göre izin verirler dedim ama onlarla ugrasmak istemiyorum birsey söyleyince bana cok kızıyorlar üstüme geliyolar falan diyor. Ailesini tanıyorum gercekten dedigi gibi ve ailesi yüzündne defalarxa kendine zarar vermis birisi. Bende hic caba göstermiyosun cıkmak icin birsey uyduramıyosun dedim o da hala ben yapamam diyip duruyor. Sınavdan sonra aynı sehirde olucaz ama ben yanına gidip göremedigim icin cok sinirliyim ve üzülüyorum sizce sorun bende mi