cetin61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eskiden forumdan biri yapıyordu bunu sitesine... Baya büyûk bir backlink oluşturmuştu sonra Ahrefs, Web Site Seo Checker araçlarından falan görüntü atmıştı 80 otorite mi ne vardı sitede... Bana da nasıl yapacağımı göstermişti ama nasıl index aldıracağımı göstermemişti şimdi de arkadaşı bulamıyorum.

(Belli bir süre sonra her attığı içerik backlink çıkmasa bile 1. sırada çıkıyordu...)

İndexe bence de katkısı olmaz ama otoriteye olur
bahsettiğiniz yöntem şu an forumda yasak olan da - pa manüplasyonudur; yapanlardan birisi de bendim. moz gibi araçlardaki skora fayda eder, Google gözündeki otoriteye 1 gram faydası olmaz.

Size nasıl yapılacağının gösterilip nasıl indekslettirileceğinin gösterilmemesi de gayet normalmiş, çünkü o işin know-how kısmı zaten nasıl indekslettirleceğiydi =) Şuan hala global piyasada 50 usd lere kadar işlem başı ödeme yapıyorlar, redirect linkleri heryerde bulabilirsiniz çok basit, iş onları indekslettirmede zaten =)

ama tekrar diyorum, bu tür çalışmalar sadece çeşitli araçlarda skorlarınızı şişirir, SEO için 1 gram faydası yoktur