Filozof86 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş değişir patron değişir maddi durumu düzelir bozulur aile kurarsın ailen bile değiş ir Yeter ki sağlık olsun çünkü neler var mesela bak kendimden örnek vereyim. Ben de şu an en kötü ruh hali durumundayım anlık olarak. Engelliyim doğuştan sürekli psikolojimi ayakta tutmaya çalışmakla geçti ömrüm. Giderek hem fiziki durumum sen hayatım daha uyduruk duruma geldi. Bir ara psikolojik durumdan iyice dibe battım ve depresyon ilaçları kullanmaya başladım hala kullanıyorum. Dedim hiçbir yerden destek yok aile maddi durumu da bana bir şey hazırlamamış fiziki durumum yoksa bari uzaktan bir şeyler yapmaya çalışayım. Borsaya ona buna sokalım dediler bankadan kredi çektirip dolandırdılar. Neyi denediysem dolandırıldım. Hiçbir şeyim düzgün gitmedi en sonunda Kredibilitem ve aile içi güvenim bu dolandırılmalardan dolayı bitti. Annem alzheimer aldu 2 senedir boş şeylere sızlanıyor ve zaten bozuk olan moralim daha da bozuluyordu. Babam ayrı bir memlekette hediyelik eşya satmaya çalışıyordu ayrıydık onun yanına geldik yaşım 38. Geleli daha 2 ay olmadı odamda düşüp ayağımı kırdım platin takıldı daha kötü duruma geldim. Bir hayalim var oyun yapmak ama ona da para lazım şimdi girip bakıyorum forum'a onu yapın şu kadar para kazanın. Yapıyorum olmuyor bir başkasına geliyorum şunu alın şu kadar para kazanın yapıyorum olmuyor. Üç beş kuruş harçlığımı oradan da kaybediyorum bir iş çıkıyor diyorum ben yaparım tecrübeli arıyoruz diyorlar. Adam dating uygulaması işletiyor az para veriyor başvuru yapıyorum tecrübeli arıyorum diyor. Yapılacak iş bir panel muhtemelen kız taklidi yapmak ve hiç de seveceğim Bir şey değil ama ona bile alınmıyorum.

Rabbim herkesin rızkını verirmiş ve gördüğüm kadarıyla kimse az çok aç kalmıyor uğraştığı sürece fakat ben şu an her yönden sıkışmış durumdayım ve gerçekten fizik olmayınca bir şey olmuyor onu anladım ve benim rızkım nereden çıkacak merak içindeyim. Keşke diyorum sağlam olsaydım da yorucu işlerde çalışsaydım şu anda en iyisi en iyi para yorucu işlerde ama o da yok yatıyorum yatakta. Rızkım Bu şekildeyken nasıl gelecek merak ediyorum. Oyunumu yapacak Kazancı mutlaka bir şekilde bulmalıyım ama nasıl bilemiyorum sıfırdan başlamak diye bir şey var mı bilemiyorum O yüzden kendini toparlamalı ve şükretmelisin ben bak hala arayış olarak yıkılmadım her şeye rağmen ve oyun yapacağım diyorum
Hocam bu dünya kadar boş bir yer görmedim bizden onay alınmadan bu iğrenç hayatı yaşamaya mahkum edildik. Özgür irade diyorlar sonra herşeyi tanrı bilir diyorlar. Sizede kolaylıklar diliyorum düzelir umarım.