Aslında doğru diyorsunuz ancak çok çarpıtıyorsunuz. Öncelikle ben vergimi veriyorum bunu belirteyim. Etrafınıza bakın kaç tane hat satıcı vergi veriyor. Benim gördüğüm profesyonel olarak yapan owlking hocamız falan var uğraş vermiş masraf etmiş site falan yaptırmış. Onun ki mesela haktır çünkü bir emek var uğraşı bu.
Şimdi dediğiniz sağlayıcı olayına gelelim.
Basit bir hesap yapıyorum anlayabilmeniz için ayrıca sanırım bütün metni okumuyorsunuz ondan buraya baksanız yeterli
-bu tarz sağlayıcılara para yüklemek için Kripto kullanmanız gerekmektedir. Bankanın sizden yatırmak için kestiği komisyon 15₺ ydi sanırım. Ayrıca krypto uygulaması da 1 dolar fee kesiyor etti mi size 45₺ sağlayıcıdan kaliteli bir numara almak istiyorsanız 60 ruble den başlıyor yani 20₺ hadi toplayalım. 45+15+20= 80₺
Ben kaça sattım 60₺ peki 20₺ zarar etmek müşterinin işine gelir mi? Müşterinin kâr etmesi için yüksek miktarda yatırması gerek ama neden 1 tane numara için o kadar para yatırsın ki? Ayrıca orada anında ya da 1 saat içinde yanıt verecek bir muhattabı bile yok. 1 gün içinde onlar size yazar sonra öteki gün siz onlara yazarsınız sonra diğer gün onlar size yazar böyle kuzu kuzu gidersiniz. Yanlışım varsa lütfen düzletin.
Kart satanlar da vergi veriyor, e ticaret sistemleri için bir scripte yapılan masrafın 10 katı masraf yapıyor.
Zaten kripto ile uğraşmayan adam 1 2 dolar komisyonla başkasına ödetir ki zaten sms active de stripe var. Kartla sorunsuz ödeniyor. Dataları da gayet kaliteli. Kendilerinin telegram desteğinden ortalama 3 saatte yanıt alıyorum. Bir de destek lazım olan durumda sizin de sağlayıcıyla iletişime geçmeniz gerekiyor değişen bir şey yok her durumda siz de sağlayıcılara bağlısınız.
Örneğiniz çok spesifik olmasına rağmen yine o siteler daha karlı. En kötü bakiyesi olan birisinden numara alır veya düşük kredili hesap alır. Her durumda sağlayıcı siteler daha iyi.
Ben sizi niye onay işi yapıyorsunuz diye sorgulamıyorum komisyonculuk yapıp komisyonculuk yapanlara niye sallıyorsunuz diye soruyorum. Sağlayıcı siteleri bilen adam zaten gidipte api alan 3x fiyat veren satıcıdan almaz yükler 10 dolar doya doya kullanır. Gifgaf sim kart gelecek mi gelmeyecek mi? Gelecekse ne zaman gelecek, açılması için ne kadar yüklenecek? hiçbir şey belli değil. Adam uğraşmamak için gidiyor alıyor. Bu arada bahsettiğiniz gibi 500 lü ücretler değil. 250 ye almıştım ben. Sırf ücretsiz diye aylarca beklemek çok mantıksız.