Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısınız. Bunu saklamıyoruz ki zaten ben birçok müşteriye bunu söylüyorum. Ancak bize gelen müşteri bizden sadece numara almıyor bir kaliteli hizmet alıyorlar karşılarında soru sorabilecekleri bir muhattapları oluyor bunu sizin bahsettiğiniz 5sim, tarzı siteler veriyor mu? 7/24 ulaşabileceğiniz anında size dönen hiç müşteri temsilcisi gördünüz mü? Ya da o sitelerden hesap alabilirseniz tabi hesabınız patladığında size telafi yapacak bir muhattap bulabilir misiniz? Ya da size garanti servisler sunan? Biz bir servis açabilmek için yaklaşık 10 sağlayıcı deniyoruz. Hesapları haftalarca bekletiyoruz tabi bunların parasını da veriyoruz. Ayrıca 20₺ ye aldiysak maks 60₺ ye satıyoruz. En basidinden sizinle konuşurken bir müşteriye satış gerçekleştirdim 82.5 ruble sağlayıcı fiyatı (30₺ ye yakın) satış fiyatım ise 60₺ sizce bu kolaycılık mı?
Evet veriyor. Telegramdan ulaşıyorum aynı gün içinde detaylıca bilgi veriyorlar gayet de ilgililer. Telafi yapmalarına gerek yok çünkü sizden 1 alacaklarına onlardan 3 alabiliyorlar.
Zaten bilinen 1 2 sağlayıcı var hesap bekletseniz de bekletmeseniz de onlardan alacaksınız. Size verecekleri parayla tüm sağlayıcıları deneyebiliyorlar.

Bu arada komisyonculuk yapmanız umrumda değil benim garibime giden komisyonculuk yapıp komisyonculuk yapanlara onlardan ürün alanlara laf etmeniz.

O zaman sizden 1 alana kadar sağlayıcıdan 3 alabilen müşterileriniz de hazırcı aslında onlara laf atıyorsunuz doğru mu anladım?