Bazen forumdaki çoğu insanı anlamıyorum ücretsiz olan bir şey için onlarca para veriyorlar bu GifGaff kartları mesela artık çok baymaya başladı. İnternette nereye yazarsan yazın her yerde çıkıyor nasıl alacağınız hatta onu bırakın adamlar kendi sitesinde bile yazmış tek yapmanız gereken ingilizce bilmiyorsanız çevir tuşuna basarak yazılanları çevirtmek. Hazır bir şekilde almak çok mu mantıklı?
En basidinden ufak bı hesap yapsak 150₺ ye satın alsa 70-80₺ kargo ödese sonra bir de 6-8€ açtırma parası ödese 400-500₺ ye yakın para yapıyor. Ki sonra bu hattı kapanmasın diye tekrar bakiye yüklemek zorunda. Yani bu kadar paraya değer mi inanın bilmiyorum. Hayır tek yapmanız gerek siteye girip yüzlerce sipariş etmemek. 1 tane kendinize sipariş verin siz isteseniz de istemeseniz de geliyor hem de inanır mısınız BEDAVAYA. Tamam belki bazılarına geç geliyor benim gibi köy le yakın yerlere yaşayan arkadaşlara ama bilgileriniz doğru ise kesin geliyor. Ve inanın herkesin sattığı sınırsız alma methodu %80 oranında aynı bir farkı yok internete yazınca da çıkıyor o method.
Konu altından elbetteki linçleyecek olanlar olabilir ekmeğimizle niye oynuyorsun tarzı metinler geçebilir ama elinizi biraz vicdanınıza koyun ortada kâr durumu bile bile yok. 10 liraya alıp 50₺ ye satsan bile anlarım ama her yerde olan bilgi ile kartı alıp 3 basamaklı rakamlara satmak inanın gerçekten hiç akla mantığa sığmıyor tabi ki bu olay talep olduğu için oluyor ama. Sadece birkaç gün açık arttırmalarda birleşip 1 TL ye birisine aldırsak bence bu fiyatlar da düşer bu anlamsız sektör de biraz düzene oturur. Herkes kafasına göre fiyat biçemez.
(Bu sektörün benim hizmet verdiğim sektörle alakası yoktur lütfen bu konu ile işimi bağdaştırmayın)