Değerli arkadaşlar, kardeşler ve büyüklerim hepinize iyi akşamlar.

Öncelikle sevgili Coşkun Bey'e ve moderatör hocalarıma iletmek isterim ki bu konu asla ve asla art niyet ile, kaos ortamı olsun diye açılmamıştır. Tamamen iyi niyet ve samimiyet ile bazı konuları dile getirmek için açılmıştır. Pozitif eleştiridir, tavsiyedir.

Ben yaklaşık 2 yıldır forum üyesiyim ve içinde bulunduğumuz sürece gelene kadar gerçekten severek, keyif alarak, forum kültürünü yaşayarak her gün kafa dağıtmaya, yeri geldiğinde ticaret yapmaya koşa koşa giriyordum. Son zamanlarda mutlaka ve mutlaka siz de gözlemliyorsunuzdur ki çok fazla scam konu açan / *********** olan / yaşı küçük olup burada çakallığa kafa yoran ayriyetten gereksiz şekilde meşguliyet yaratan / mağduriyete sebep olan bir çok kişi var. İşinin ehli yaşı küçük kardeşlerim lütfen yanlış anlamasın. Yeri geliyor buradan evine ailesine ekmek götüren insanlara mani olan bir çok güruh dolanıyor.

Bunlara ek olarak, Denetimsizlikten kaynaklandığını düşündüğüm büyük bir ticaret hacminin kaybolduğunu düşünüyorum.

Çünkü iyi hizmet veren kişilerin tercih edilmemesini sağlayan bir çok konu var bu hem bunlara inanan alıcıları, hem de iyi hizmet veren satıcıları ciddi manada etkiliyor.

Ben şu an memnunum, hala seviyor ve gerçekten keyif alıyorum lakin ufak ve detaylı düzenlemeler ile eskisi gibi ilgili,bilgili ve işinin ehli kişilerin olduğu bir forum olursa muhakkak daha iyi olacaktır. Bunlar sadece bir tavsiyedir ve benim şahsi olarak sizden ricamdır.

Elimizden geldiğince destek olup yanlış olan şeyleri reportluyoruz ve sizinde kesinlikle yetişemediğinizi biliyoruz. Ama ivedi şekilde bu çalışmaların yoluna gidilirse herkesin yararına olacaktır.

Saygılarımla, hayırlı geceler