Adwords vermedim ama instagram kullanıyorum. Tam oran veremesem de günlük 1k reklam bazen 3k bazen 12k olarak geri dönüyor. Ben reklamı instagram mesaj at olarak ayarlamıştım ama site yönlendirmesi de olsa iş görür herhalde. Ama şu önemli. Benim halihazırda işimle ilgilenen bir kitle vardı. Hedef kitleyi de takipçilerime göre instagram otomatik oluşturuyor. Elinizde hiç sosyal medya hesabı yoksa, veri sıfırsa pek iş görmeyebilir. Hedefleme baya önemli. Bu durumda yine garantisi adwords olur direkt anahtar kelimeye reklam çıkarsınız. Ya da parayı bölüştürürsünüz. İyice kafanızı karıştırmış olabilirim

Şunu da ekleyeyim. Reklam verirken atıyorum günlük 50 tl ile başlayın sonra artırın. Tüm parayı bir günde harcamayın, günlere bölün. Reklamın oturması birkaç gün sürüyor o yüzden başta düşük bütçe ile başlamak daha iyi olur.

Son olarak uygun reklam maliyetini deneyerek bulmanız gerek. Ben günlük 1k reklam veriyorum ama ara ara günlük 3k 5k reklam çıksam da 1k lık kadar verim alamıyorum. Takıldım kaldım orada.