Hocam kac senedir araba kullaniyorsun hocam aksam aksam guldum olmekten ya.
Yada ehliyeti yurt disindan aldin...
Hocqm turkiyede sehir icinde hiz 50 dir. Turkiyenin hangi koyune hangi mahallesine gidersen git degismez 50 hiz. Bi tabale olmasina gerek yok. Sehir icinde hiz 50 dir. Gecemezsin.
hocam ben pek araba kullanmıyorum genelde motosiklet kullanıyorum o yoldan motor ile 160 la geçtim ceza yemedim, ayrıca orada bir tabela olmalı yerleşim yeri diye veya hız sınırı şu vs diye tek tabela vardı o da ortalama hız tespiti diye bir tabela
merhaba trafik kanunu gereği cezayı ödeyip ödememek fark etmiyor itiraz hakkınız vardır düzgün bir dilekçe ile derdinizi anlatırsanız ve emsal karar koyarsınız sorun çözülecektir. Önce cezayı öde gibi bir mecburiyet yoktur.
birçok davayı bu şekilde kazanmışlığımız var örnek ekleyeceğim hafta içerisinde. birşey olmaz diyen arkadaşlar lütfen konuya biraz hakim olun her şehir içinde 50 km sınırı yoktur. ve eds cihazlarının yanılma payıda vardır.
valla sağolun hocam 1 ay süresi varmış erken ödeme indirimi vs için ben bu hafta içi itiraz edeyim hocam da şimdi ödeyip mi itiraz etsem acaba sonra mahkeme dönüş yapması uzun sürer vs birde gecikme faizi ödemeyeyim