Benim nacizane tavsiyemdir yurt disina acilmak isteyen ureticilerin sector ne olursa olsun asagi yukari yapmasi gerekir diye dusunuyorum umarim hakliyimdir yada en azindan ben bu sekilde yol izlerdim ...
Isinizle alakali enlish turkish website yaptirin varsa yaptiklarinizi sergileyin ... yurt disinda bir kac ulke belirleyin piyasayi arastirmak icin ornegin usa veya Europe icin piyasayla ilgili sector arastirmasi raporlari satan firmalar var siteler var ama yabanci dil bilen birisi sart bu raporlar ucretlidir ama mutlaka size fikir verir sonucta kendiniz o kadar bilgiyi elde etmek isteseniz cok daha pahaliya maal olur arti sure zamanda lazim ama sector analizi raporlari almaniz piyasa hakkinda sizin bilmediklerinizi veya neye yonelmeniz gerektigini neyi nasil pazarlayabileceginizi daha iyi bilir hale getirir geriye kalan bir tane speaking konusunda cok iyi bir kisiyle pazarlama teklifler gonderme veya gorusmeler yapmaya calisabilirsiniz ... uretici olmaniz iyi cin hindistanla hemen hemen ayni rakamlara uretebilirsiniz cokta fiyat farki kalmaz siz batiya yoneleceksiniz veya farketmez herhanfi bir bolge icinde ayni seyler ... bol sans