kursunuza katılmak istiyorum.
kursunuza katılmak istiyorum. Teşekkür ederim
kursunuza katılmak istiyorum
Hocam analizde sıkıntı var sanırım. Forumu aydınlık tema ile kullanan bir çoğunluk var. Olaya %100 karanlık tema kullanılıyor gözü ile bakmışsınız

Şaka bir yana cidden renkleri düzenlemeniz iyi olacaktır okuyabilmek için karanlık temaya geçtim hayırlı işler
Halâ devam ediyorsa kursunuza katılmak istiyorum.
kursunuzu katılmak istiyorum
@Enginerdebil; çok güzel ve ihtiyaç olan bir eğitimi üyelerle paylaşman çok güzel, iyi çalışmalar diliyorum.
Kursu aldım, hocama emekleri için teşekkür ediyorum. En kısa zamanda izleyeceğim.
Kursunuza katılmak istiyorum.
Katılmak istiyorum, teşekkürler.
Kursunuza katılmak istiyorum
kursunuza katılmak isterim, tşkler.
Hala Aktifse, bende katılmak istiyorum.
kursunuzu katılmak istiyorum ve ellerinize sağlık.
kursunuza katılmak isterim hocam
--------------------------------------------
Merhaba değerli arkadaşlar, kripto strateji kursumuzu geçen ay size iletememiştim. Bu ay yeni kupon oluşturdum. Sizlerde kayıt olabilirsiniz.
Bu kurs bir tanışma eğitimi olup, içeriğinde ücretli sunulan sinyal servisleri mevcuttur. Stratejiyi deneyip öğrendikten sonra dilerseniz bu servisimizden faydalanırsınız.
Ancak bunu söylememe rağmen geçen ay bu forumdaki art niyetli arkadaşlar şunu satıyor vs yorum yapıp kurs puanını düşürdüler.
---------
Lütfen iyi niyetimizi birbirimize karşı bozmayalım. Bir emek var normalde ücretli ancak size denemeniz açısından ücretsiz sunuyorum.
Kursa yorumlarınızla destek olmanızı özellikle rica ediyorum.
45 Kişilik Ücretsiz
Kupon Kodu:
https://www.udemy.com/course/whale-h...C31023751E7977
Telegram :
https://t.me/engcapital