Merhaba lütfen işini bilen arkadaşlar yazsın. Kendi profilini süsleyen ve bir kaç şey yapan arkadaşlar yazmasın. İstediğim şeyler var işini bilen arkadaşlar yazabilirse çok memnun olurum.
1- Semrush üyeliğim var ve semrusta uyarı ve hatalarım var. Hatalar toplamda 8-9 tane ancak önemli hatalar.
2- Search console de yorum snippetleri var orada 900 tane tek sayfa hatası var yani tek sayfa 900 sayfayı etkiliyor.
3-Rankhmath SEO pro var ancak onun shema ve FAQ yapısını kuramadım bunu da yapmamız gerek.
4-Search console de başka hatalar var onlara da bakılması gerek.
5-Web sitem Google sıralamalarında Hatri sayılır konumda bir çok anahtar kelimede ilk sırada. Bu yüzden çalışırken sormadan bir şey yapmayınız. Çünkü çok hassas bazı şeyler bozuluyor.
Tüm bu işleri yapacak işinin uzmanı ama gerçekten işi bilen bir arkadaşla bu işleri halletmek istiyorum.
Ücret vs Dm den ya da WhatsApp olarak ulaşabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler iyi çalışmalar.
Not: Sitem wordpress rota temasıdır. Ancak tekrar söylüyorum iş öğrenmek isteyen arkadaşlar lütfen yazmasın. Bu işleri bende yapabilirim ancak uzun ve yorucu oluyor benim için o yüzden işini bilen arkadaşlar için 1 saatlik.