Mertxd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba hocam dün akşam kayıt oldum ancak şimdi girmeye çalıştığım doğrulama kodu hatalı diyor sitede sorun var sanırım bu durumu başka yaşayan var mı?
Akser9 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
giriş yaparkan 2fa hatalı kod diyor
hata alan avr mı?
laz5353 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2fa hatası alıyorum bende
SuicideSuilence adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çekim talebi verirken Türk lirası çek yazılı kırmızı buton çalışmıyor. Sitede mi sorun var acaba? @ekonobi;
SaDo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Para çek kısmı pasif kaldı butona basılıyor ama işlem görmüyor
EfeReis06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her şeyi tamamladım hesabıma 1 TL de yükleme yaptım ancak TL çek yazan kırmızı yere basınca bir şey olmuyor kullanıcı numaram 1151927 yardımcı olabilir misiniz @ekonobi
alicvn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ekonobi; tl yatırma işlemini gerçekleştirdim hala çekim yapamıyorum, destek merkezi butonu da çalışmıyor
Bozbeymesut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dalga geçer gibi para çekme tuşunu iptal etmişler. Bunu söyleyince destek kısmına bu durumu bildirmemi söylediler. O kısımdada sayfa gönder kısmına inmiyor 😅 Şaka yapıyorlar galiba
Para çekmede sorun yaşayan arkadaşlar, bu hata düzeltildi. Tekrar deneyip feedback verebilirsiniz.

@ekonobi; yi etiketleyerek bu konu altından soru sorabilir veya sitedeki İletişim kısmından formu doldurabilirsiniz.

İyi forumlar.

ekonobi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,
Para çekmede, onay pop-upı bazı cihazlarda sidebar altında kalıyordu. Bu hata düzeltildi. Para çekme sayfasında sorun yaşanmamasını bekliyoruz.