merhaba hocam dün akşam kayıt oldum ancak şimdi girmeye çalıştığım doğrulama kodu hatalı diyor sitede sorun var sanırım bu durumu başka yaşayan var mı?
giriş yaparkan 2fa hatalı kod diyor
hata alan avr mı?
2fa hatası alıyorum bende
Çekim talebi verirken Türk lirası çek yazılı kırmızı buton çalışmıyor. Sitede mi sorun var acaba?
@ekonobi;
Para çek kısmı pasif kaldı butona basılıyor ama işlem görmüyor
Her şeyi tamamladım hesabıma 1 TL de yükleme yaptım ancak TL çek yazan kırmızı yere basınca bir şey olmuyor kullanıcı numaram 1151927 yardımcı olabilir misiniz
@ekonobi @ekonobi; tl yatırma işlemini gerçekleştirdim hala çekim yapamıyorum, destek merkezi butonu da çalışmıyor
Dalga geçer gibi para çekme tuşunu iptal etmişler. Bunu söyleyince destek kısmına bu durumu bildirmemi söylediler. O kısımdada sayfa gönder kısmına inmiyor 😅 Şaka yapıyorlar galiba
Para çekmede sorun yaşayan arkadaşlar, bu hata düzeltildi. Tekrar deneyip feedback verebilirsiniz.
@ekonobi; yi etiketleyerek bu konu altından soru sorabilir veya sitedeki İletişim kısmından formu doldurabilirsiniz.
İyi forumlar.
Merhaba arkadaşlar,
Para çekmede, onay pop-upı bazı cihazlarda sidebar altında kalıyordu. Bu hata düzeltildi. Para çekme sayfasında sorun yaşanmamasını bekliyoruz.