egrafikdeposu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çantaların güzelliği şaka mı
çok teşekkurler hocam
emrebeyazit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Erkeklerin çok fazla bu tarz takılacağını düşünmüyorum hocam yine de tam tersi çıkabilir belki , özel firmaların çantası hediyeleri vs oluyor onlara baskı felanda yapılabilir her işin alıcısı vardır tutar ama önemli olan alacak kişi bulmak, reklamını iyi yapmak
hocam yaşıtlarımız hep bu tarz çantalar takıyor alternatifi geniş olsun diye hem omuzluk hem elde tutmalık seçtik reklam konusundada bu işte baya tecrübeli bir abimle çalışıyoruz
DejaWuu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
türkiye pazarında tutabilir hocam
inşallah hocam shopierden satmayı düşünüyoruz
Mrxberat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sırt ve bel çantası hariç kullanmıyorum ama kız arkadaşlarımız kullanıyor yolunda başarılar dilerim evet satabilir bene piyasasına dair bilgim yok kendimce bir fiyat vericem 250-300 sanırım ideal olur.
hocam sadece masrafı 650₺ çanta markası guess normalde biz telif yemesin diye marka amblemini kaldırdık shopla
Enaltkat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pazar yerlerinde telif sorunu olabilir ürünler için emeğinize sağlık.
hocam ürünler çizim olcağı için telifden yana sorun olmuyor teşekkür ederim yanıtınız için
CnkAkif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alıcıların istedikleri fotoğrafları mı basacaksınız yoksa belli modeller mi
hocam hem o tür hemde diğer tür her türlü şeyide çizebiliriz çanta üstüne
Domatesis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telif yenmediği sürece tutacaktır.
sağolun hocam inşallah
erkancan_87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamlar turkiye de olmayan bir işi yapiyoruz diyolar hocam. Sen adamlara aize rakip olmak istiyorum ogretin diyosun

Enesovic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oldukça şık görünüme sahip ilk etap dropshopping deneme yapmak isterim duruma göre çoklu alım gerçekleştiririm.. fiyat ve stok durumu nedir bilgi verir misin özelden
pm iletildi