* Şikayetçi olduğum üye: @Dogac;
* Şikayetçi olma nedenim: Makine Teslimatı Yapmaması
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/server-donanimla...20-sunucu.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

Merhabalar,

Doğaç Dovan adlı üyeden R620 alım sağlandı fakat bir türlü makine teslimatı yapılmadı yaklaşık 1 aydır makinenin teslim edilmesini bekliyorum. Her gün yazıp başka bir bahaneyle 2 gün daha bekletip teslim edeceğini söylüyor fakat herhangi bir dönüş sağlamıyor. Dönüş yaptığında ise kaza yaptım, kabinde sorun yaşadım tarzında bir mesajlar atıyor. Lakin bu mesajları atarken nasıl oluyor instagram hesabında başka bir yerde geziyor o kısım bizi ilgilendirmiyor fakat makineyi teslim etmemesi durumunda sinir bozucu bir hale geldi. Geçen hafta yani 25 nisan da makine transferi sağlandı pendc kabinine taşındı 1 gün sonra yanlış makineyi teslim ettiğini belirterek barınmış olduğu kabin sahibiyle kavga ettiğini belirtti. Ben de mağdur olmaması için makineyi geri transfer ettim. Transfer etmeden önce DGN ye 2 gün içerisinde geçip makineyi pendc ye götüreceğini belirtti. Aradan 2 gün geçti kendisine ulaşmaya çalıştık herhangi bir dönüş alamadık fakat instagram hesabında stroy ve fotoğrafları nasıl oluyorsa aktif şekilde paylaşılıyor. Dönüş aldığımda ise Kaza yaptığını belirtti ben de anlayışla karşıladım 1 gün daha bekleyeceğimi belirttim. Fakat yine herhangi bir gelişme olmadı üstelik kaza yaptım mesajını attıktan 10 dakika sonra instagram hesabında arkadaşlarıyla birlikte çekilmiş olan fotoğraflar paylaşıldı. Kısaca beni aptal yerine koyup atlatmaya çalıştı. Yine yazmaya başladım bu sefer benim barınacak olduğum kabin sahibinin yazmasını rica ettim sağolsun doğaç beye yazdı yine herhangi bir gelişmeye varamadık. Dün bir mesaj iletti Yarın dgn ye geçip öğleden sonra teslim alabilecek misin diye ben de evet dedim talebi açarsınız haber verirsiniz gidip teslimatını alırım dedim. Bugün öğle vakti geldi Doğaç beyden ne bir talep gelmiş ne de bir mesaj. Nerdeyse 1 aydır sürünüyorum adama yalvardım yine teslimatı yapmadı. Sadece talep aç diyorum ben gidip teslim alırım onu da yapmıyor fakat yine instagramda st paylaşmaktan vazgeçmiyor.