icra avukat bürosuna yakınsan git görüş durumu izah et yardımcı olurlar askerden sonra taksit vs de yaparlar vicdanlılarsa zaten bildiğim kadarıyla gelirin masraflarını çok karşılamıyor ise ne maaşına ne başka bir şeye dokunamıyorlar zaten 5 yıl ödemezsen o para düşüyor borcun 0 oluyor diye biliyorum o sebeple büyük ihtimalle avukatlık bürosu kabul eder.

Önce bedelli askerlik yaparsın sonra gelince de borcunu ödersin yavaş yavaş.

Kredi çıkma olayı da şu an kredi puanın çok düşüktür borcunu ödedikten sonra yavaş yavaş yüklelmeye başlayacaktır küçük kredi kartı alırsın her ay düzenli kullanır ödersen puanın biraz biraz yükselmeye başlar.

Burada kilit hukuk bürosu güzelce görüş Mesela süperonline dan Ben icralık olmuşum ama haberim yok süperonline resmen bizi dolandırdı hukuk bürosunda da cağrı merkezinde bir hanıım vardı kendini vali zannediyordu baktım Bana sesini yükseltiyor direk telefonu kapattım avukata pasladım şimdi onlar Beni arıyor uzlaşalım edelim diye yok dedim geçtim direk o yüzden gidip yüz yüze avukat ile görüşebilirsen daha hoş olabilir yada büroda yetkili biriisyle yoksa kendini anlatman bile zor oluyor.