Son videodan örnek verelim " damla ile sebze ve meyveleri öğreniyorum. eğlenceli ve eğitici çocuk videoları. #fuunyvideo" algoritma için kötü bir başlık, direk spam başlık. Bütün videolarınız böyleyse izlenmemesi normal. Mümkünse kısa başlık atın ve gereksiz cümleleri asla başlığa yazmayın "eğlenceli ve eğitici çocuk videoları. #fuunyvideo " gibi. Ben olsam "Eğlenceli ve Komik Cevaplar! Meyve Mi Sebze Mi" yapardım. açıklamaya: Merhaba arkadaşlar! Bu videomuzda eğlenceli bir soruyla karşınızdayız: Meyve mi, Sebze mi? Çocuklarımızın ve hatta belki de yetişkinlerin bile yanıtlamakta zorlanabileceği bu soruyu cevaplarken birbirinden komik ve şaşırtıcı yanıtları keşfedeceğiz! Hem eğlenip hem de öğrenmek için hemen videomuzu izlemeye başlayın. Unutmayın, ne kadar çok gülersek, o kadar çok meyve ve sebzeyi tanımış olacağız! 😊🍓🥦
Girişteki introyu atın çocuklar sevmez böyle şeyler sabırsızlardır hemen çıkarlar videodan. Elinize portakal ve elmayı alın 1 dk komik bi muhabbet edin konuşturun meyveleri, kaş göz çizip gibi gibi. Kapak fotoğraflarınız üzgünüm ama kötü, en basitinden kendi çocuğunuzun önüne kendi videolarınızı birde başka kanalların videolarını gösterin hangisini seçecek anlarsınız. Viki vlad diye bi kanal var onların kapakları çok iyi bu konuda. Tavsiyem sıfır kanal açın ve ilk etapta 30 shorts videosu atın kısa, 1 ay içinde nasıl abone kasıyorsunuz görün. Sizin bu kanal spam olarak algılanmış bu apaçık ortada. İçerikle alakasız girdiğiniz her kelime sizi kara listeye alır ve kanal asla hit almaz.
Bu arada çocuk videoları çok az kazandırır bilginiz olsun, daha geçen ay 340 bin aboneli çocuk animasyon kanalımı sattım burda, aylık 4000 lira kazanıyordu, 2016-17-18-19 a kadar güzel kazandık, sonra bu coppa yasası falan çıkınca çocuk içerikleri bitti, büyük küçük çoğu kanal bıraktı, bilgisayar oyununa döndüler.
tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam paara kaazanma meselesi şu an bnim için 2. planda ilk etapta çocukları tanıtıp 2 yıl 3 yıl gibi bir süre sonrasında onların hayatlarında 2. bır kapı açmak benim amacım malum bu devirde okuyarak para kazanan yok denecek kadar az bu kapak resminde kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz ancak vlad la niki yi bugun kimin cocugu olsa izler adamlar tam pro calışıyor biz poco telefnla felan cekiyoruz tavsiyeleriniz için teşekkürler