resulalagozoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tüm anketler bu şekilde izin vermek zorunda değilsiniz. freecash girseniz de böyle timebucks girseniz de böyle farklı anket uygulamalarına girseniz de böyle.
Tek tek anket sağlayıcılarının ismini saymak istemiyorum.

Size sistemin nasıl çalıştığını anlatayım timebucks ve freecash size anket sunmuyor.

Anketleri anket şirketleri sunuyor örneğin CPX Research, You Survey gibi.

Benim de kendi sitem var rushearn.com girip bakabilirsiniz bilmediğiniz kazanç sistemi olduğu için garipsediniz sanırım.

Yıllardır kazanç sağlıyorum ve yıllardır binlerce insan bu sektörden kazanç sağlıyor .

Aynı zamanda gelişmekte olan e-hizmet.net içinde şuanda teklif duvarları ekleniyor.

Bu anket şirketleri, görev şirketleri yani teklif duvarları 1$ karşılığı sitenizde ne olsun diyor. Ben %80 oranında ödeme yapıyorum kazancım yüzde 20 oluyor rushearnda.

Gelmişsiniz tüm dünya da bilinen bir görev sitesini bilmem ne bilmem ne diye itham ediyorsunuz.

Böyle bir sitenin günlük kazancı +50bin$ dan fazla olduğunu size söylemem gerek çünkü timebucks %40 oranında kazanç sağlıyor. Aynı zamanda kendi teklif duvarları olduğu için oradanda kazanıyorlar.

Bahsetiğiniz sitenin tüm platformların kullandığını bilmeden bilinçsizce ön yargılı davranıyorsunuz.
1 HAFTADA 345$ gelir elde ettim.

Bu siteyi ilk başlarda timewalla reklam vermek için kullanıyordum +1000$ reklam harcamam var. Ve daha önce de buradan insanların nasıl reklam vereceğini ucuz yollarla nasıl hizmetlerini ön plana çıkarttığımı herkese açıkladım.

Çalıştığım büyük şirketler de buraya yönlendirdim içerideki task kısmına baktığınızda anlayacaksınız.

Timewall tüm earn sitelerinde vardır.
dollah.co
Zoombucks
Gain.gg
Gainplay
Freecash
İsmini saymadığım nice earn siteleri aynı zamanda mobil uygulama içi coin kazanımı.

Burada boş atıp tutmayın hocam.
İyi kazançlar diliyorum siteyi kotulemem sizi neden derinden etkiliyor beğenmedim 😂 beğenmek zorunda mıyım hocam