Hocam çok kötü bir şey o an insan ne yapacağını bilmiyor para kabiliyeti gidiyor 100 bin o esnada 100 tl gibi geliyor sonra bir gözünü açıyorsun ben ne yapmışım diyorsun nasıl bu hale düştüm diyorsun ilk 1 hafta eve kapanıyorsun sonra bakıyorsun kafayı yiyeceksin dışarı çıkıyorsun çevreye bakıyorsun yaşıtların eğlenir çalışır iken nasıl bir eşeklik yaptığını anlıyorsun ve keşke geriye dönsem diyorsun. Ama iş işten geçmiş oluyor
o kadar krediyi nasıl verdiler ki ona şaşırdım. kredi puanının yüksek olması lazım ben 20-30k ancak çekebiliyordum neyse ki. birazda cihaz bozdurmuştum falan bişey kalmadı toparlıyorum kökten atmak biraz zamanımı alacak ama dediğim gibi elime geçenle laptopumu telefonumu vs yükseltmeye çalışıyorum. Tüm maaşla girip ay başını getiremediğim çok oldu. parayı gram seven birisi de değilim ama annem çok sıkıntı yapıyordu ona üzülüyordum. burada paylaşmanı anlıyorum ben de bu tarz bi kaç konu açmıştım dediğim gibi halinden yaşayanlar anlar. konuyu kitle en iyisi bi şekilde mobil şubeden uzaklaş o tarz ortamlardan falan kafanı dağıtacak bir şeyler yap. bu süreçte biraz zor biliyorum ama kafana koy yapacağına inan.