kumar işi gerçekten çok sıkıntı. Eskiden nasıl bir şey olduğunu bilmezdim lise yıllarından beri oynayan arkadaşım var hep diyordum istesen oynamazdın bırak bilmem ne derdim. Sonra geçen seneler boşluğma geldi çalışmadığım zamanlar ufaktan başladım hiç anlamazdım bile ms1 msx nedir falan. sizinki belki slot olabilir ama hepsi aynı. kazandıkça fazlasını istiyorsun geldikçe sürekli geliyor ama bazen de ne oynasan sürekli gidiyor. günde 80 bin kazandığım oldu ertesi gün verdim. gerçekten istediğin kadar kazan fazlasıyla alıyor. insan bu bataklığa girince çıkmak çok zor. şuan gençlerin hatta kızların bile çoğu slota düşmüş. elime ne kadar para geçse atıyordum cebimde kuruş kalmıyordu. Şimdi ise direkt elime geçeni harcamaya, yemeye çalışıyorum en azından koymuyor. İnsan çöpe attığını görünce emeklerine üzülüyor. 1-2 senemi resmen çöpe attım araba alabilirdim ne sigaram var ne alkolüm. Ablamın eşi yani eniştenin 300k borcu var ve şuan boşanma aşamasındalar veya evi satacaklar daha uygun yer alcaklar. kaç kez kapattı tekrar açtı valla çok illet bişey yaşamayan bilmesi zor. para bir şekilde ödenir psikolojinizi sağlam tutun
Hocam çok kötü bir şey o an insan ne yapacağını bilmiyor para kabiliyeti gidiyor 100 bin o esnada 100 tl gibi geliyor sonra bir gözünü açıyorsun ben ne yapmışım diyorsun nasıl bu hale düştüm diyorsun ilk 1 hafta eve kapanıyorsun sonra bakıyorsun kafayı yiyeceksin dışarı çıkıyorsun çevreye bakıyorsun yaşıtların eğlenir çalışır iken nasıl bir eşeklik yaptığını anlıyorsun ve keşke geriye dönsem diyorsun. Ama iş işten geçmiş oluyor