panik heyecan yapacak bişey yok, yeni yönetmeliğe göre kazık frende herkes kalıyor, işini garantiye al önce debriyaja bas sonra kazık fren çak ki stop ettirme, evimin yanında sürücü kursu pisti var pazarları çayımı koyup izliyorum bazen balkondan herkes aynı yerde kalıyor. bazen salağı oynamak ama sağlamcı olmak iyidir... saçma salak yerlerde dur diyebilirler, otobüs durağı, park yapılmaz talebesı gibi yerlerde, yada hızlan ya nolcak boşver hız kuralını daha bi ton öğrenci var bizi yorma gibi şeylere gaza gelme, aynanı direksiyon oturma pozisyonunu mutlaka kontrol et binerken, aracın etrafında salaktan tur at direkt binme. manuelse ışıklarda durduğunda viteste bırakıp ayağın debriyajda bekleme, ışıklara bakarken yandaki çaktırmadan elini vitese atar yada parmağıyla seni bi boşa çıkarır patlarsın.
maziler aklıma geldi sene 2008 yeni ehliyet alacağım, 1.5 motor dizelle hep çalışmışım sınav günü önüme 1.2 motor 8 valf benzinli palioyu bi getirdiler rampada 5 kişi el frensiz kalkıcam derken ecel teri döktüm. kriter geri kaçırmamaktı patinaj çektim ama kaçırmadım, geçtim.