Bu hayatta ya çok yakışıklı olacaksın, ya çok zengin olacaksın olay sadece parada bitmiyor.
1 - Bir adam var tipsiz ama zengin güzel kızların çoğu tiksinip bakmıyor parası olması umurlarında değil. Bazı kızlar beğenmesede para için kısa süreli takılıyor bunuda gördüm.
1 - Bir adam var aşırı yakışıklı ama fakir parasız pulsuz. Çalışıp maaşını veren kızları gördüm
Dediğim gibi parada bir yere kadar idare ediyor. Tipin ve şeklin olursa paranın önemi yok

Nasıl bebek gibi kız olunca fakirde olsa tüm erkekler bakıyorsa aynısı geçerli
Eskiden sosyal medya ve normalde çok kız yazardı bulurdum bişiler tip var gençtik parasızdım ama kız çevrem çoktu. Sonra yıllar sonra yaş 30 lara gelince depresyona girdim evden çıkmadım. Bazı ilaçlar diş etlerimin çekilmesine neden oldu dişlerim kötü görünmeye başladı. Stresten sorunlardan kelleştim ve aşırı kilo aldım. 170 boya 110 kilo oldum göbek falan bildiğin çok kötü hal aldım bide genetik kıllıyım falan

Günlük 5-10 bin TL kazanıyorum e-ticaretten cebime kalan bu ve istediğim kızla takılabilecek durumdayım. Arkadaş hiçbi kız bakmıyor eğlenelim diyorum yok. Kız buluyorum takılmaca falan ertesi gün arayıp sormuyordu. En son bi kızla tanıştım benden büyük göbeği vardı ama kız bile 1-2 kez takıldık beni arayıp sormadı beğenmemiş. Ama dediğim gibi parada sorun yok para vardı. Yani param olsa bile benden kilolu biri beni beğenmemişti
Dedim bu böyle olmaz gidip spora başladım. Dişleri yaptırdım saç ektirdim. Kendimi sevdim ve kendime baktım. Şimdi parama bakan yok arkadaş ve çevre çok güzel oluyor.
Yani parasız erkeği annesi babası sever muhabbetlerini bırakın.
1- İlk kendinizi sevin
2 - Sağlığınıza dikkat edin
3 - Üşengeçliği bırakın
4 - Bahaneleri bırakın
5 - Sporu hayatınızın parçası yapın. Kas yapın demiyorum spor yapın sağlıklı fit olun.
6 - Düzenli ve düzgün beslenin
7 - İşinize gücünüze bakın milletle uğraşmayı bırakın
Bu dediklerimi yapar kendinizi, kendiniz için sever ve değer verirseniz, çevrenizdeki insanlarda sizi sevecektir. Aksi halde iş hayatınız kötü olabilir iniş çıkışlar illa olabilir. Ama kendinizi sevip kendinize bakmıyorsanız sizi kimsenin sevmesini beklemeyin. İnstayı bile açın millet spor salonlarında saatlerce kendilerini güzel görmek için spor yapıyorlar. Sen zaten kendini değiştirmekte üşeniyorsan başkasından birşey bekleme.