Merhaba arkadaşlar. Google Adsense'de kendi deneyimlerim üzerine bir yazı paylaşmak istedim. Öncelikle Google Adsense reklam yerleştirme uzmanları v.s'nın olumsuz yorumları veyahut engelleme çabaları olacaktır. Kusura bakamyınız şimdiden
Tıklanmanız çok gelirleriniz az mı? işte bu yazı tam size göre
Öncelikle Gooogle Adsense panelimize girip, raporlar>Reklam Ağları kısmına tıklayıp buradan son 30 günü seçmeniz gerek.
Reklam ağlarının gösetim BGMB'si 2₺'nin altında olan tüm reklam ağlarını bir yere not almamız gerek. Eksiksiz şekilde!
2. Bir adım olarak içerik>Engelleme kontrolü> Reklam Ağları'nı seçip not almış olduğumuz reklam ağlarını tek tek engellememiz gerek.
Daha sonra reklam gelirlerinin artışını gözünüzle görülebilir derecede artacaktır.
Ben her 30 günde bir defa bu adımları uyguluyorum. Sevgili Adsense kullanıcılarına faydam dokunduysa ne mutlu bana. Hepinize iyi geceler dilerim.
bu dediğine Benzer bir şey yapmıştım Ben ilk adsense başladığımda senin dediğin gibi evet düşük verenler azalıyor ama aşada ByHicKimsenin dediği gibi de bir durum oluyor bu sefer gelen reklamların kalitesi düşüyor her nedense en azından Ben türkiye de denemiştim ve kendi gözlemlediğim kadarıylada düşük kaliteli reklamlar gelmeye başlıyor tabi bu ülkelere göre muhakkak değişiklik gösterecektir hatta o zaman
byhickimse Kendi verilerini eklemişti Bende en düşük veren firma onda en
yüksek veren olmuştu çünkü tıklama oranı yükseliyor ve yabancı siteleride olduğundan kar marjıda artıyor doğru oranda sonra senin yaptığın filtreyi de kaldırdım denedim bu sefer de senin deidğin gibi oluyor kar tıklama başına düşüyor ama tıklanma sayısı artıyor.
totel de ikisi de aynı oluyor bir şekilde getiriler ile götürüler birbirine denk geliyordu denediğim de tabi Ben türkiye de ve yeni site de denemiştim ama gelen kullanıcı sayısı aynı idi ortalama.
Keşke o kadar kolay olsa gelirin artması

Reklam ağlarını ne kadar çok engellerseniz sunulacak reklam sayısını da o kadar azaltırsınız bunları engellediğinizde yüksek veren reklamlar sunulmaz ihale ortamı düşer bazı reklam alanlarınız boş çıkar faydadan çok zarar görürsünüz.