grafiking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı kapıya çıkmıyor arkadaşlar. İllegal olduğunu düşünüyorsanız neden satın alarak talep yaratıyorsunuz?
Öbür türlü ise illegal olduğunu söylediğiniz bir şey satın alıp düzgün hizmet verilmesini bekliyorsunuz. %100 düzgün yapılsa illegal olmasını göz ardı mı edecektiniz?
siz beni yanlış anlamışsınız. bizim talep yarattığımız falan yok, talep zaten piyasada var olan bişey. kastettiğiniz şey lisansları ucuza alma talebi ise birçok firmada bu zaten var. ülkelerin kurlarına göre bazı ülkelerde bazı dijital ürünler daha avantajlı olabiliyor. örneğin xbox oyunlarını arjantinden alıyorum kur farkı sayesinde %80 indirimli kullanıyorum. bu illegal bişey sayılmayacağı gibi elementor lisansı satıyorum diye konu açıp bypass edilmiş ne üdüğü belirsiz dosyaları hosta sokmak illegaldir.

şuna dikkat çekmek istiyorum. girin konulara göz gezdirin, işini dürüstçe yapanları tenzih edeerek söylüyorum ki satıcıların büyük bir bölümü konularına ilan açıklamaları eklemiyor.

örnegin:.

elementor 1 yıl lisans ilanı var. ama ortada lisans yok. zip dosyasını upload ediyor senin hosta tamam al lisans hayırlı olsun.
bu böyle mi olmalı. nasıl olmalı?

1 yıllık elementor pro xx fiyat. zip dosyası şeklinde teslim edilir. lisans anahtarı içermez. telafi edilir yada edilmez/////////

office 2021 pro lisans. xx fiyat. telefon aktivasyon ile yapılır. office launcher dan yüklenmez. dosya iletilir. format atınca lisans kaybolur, telafi edilir yada edilmez ///////////

falanca vpn 1 yıl. xx fiyat. id pass şeklinde teslim edilir. ortak kullanımdır. şifre değiştirmeniz önerilmez. 1 yıl içinde patlarsa telafi edilir yada edilmez ///////////

gibi gibi ürün açıklamaları görmek istiyoruz. office nerden tedarik etmiş, bedava mı almış, hediye mi gelmiş, illegal mi olup olmadığını ben sipariş sonrası öğreniyorum. ürünlerin illegal oldugunu düşünmeme sebebiyet veren bunlar zaten.

daha birkaç sene öncesine kadar android uygulama geliştirme kategorisinde aktiftim hizmetlerim vardı. orada çok katı kurallar vardı örneğin codecanyon dan alınan bir oyun yada app sadece kaynak kodları ve lisans anahtarı ile satılamazdı. komple hesap ile birlikte devir edilirdi. hala böyle mi bilmiyorum uzun zamandır bakmadım oraya. bu kuralları uygulayan r10 yöneticileri ki kesinlikle dogru bir karar, bu karar illegal kopyanın önüne geçerdi, öte yandan bu account kategorisinde aynı lisansı 100 kişinin kullanmasını normal karşılıyor.