Merhabalar,
Öncelikle yaşadığınız olay için çok üzgünüz. Hiçbir yedekleme hizmeti almadığınızı görüyorum. Hizmet sözleşmemizi incelerseniz herhangi bir yedekleme vaadi vermiyoruz, yedekleme hizmeti almadıysanız. Diskimiz şubat ayında sıfır olarak alınmıştı. Diski Samsung'a gönderdik ve diskin fabrikasyon hatalı olduğu ve kısa devre yaptığı tespit edildi. Samsung tarafından disk sıfırı ile değiştirildi. Yaklaşık 6 gün boyunca veri merkezinde diski kurtarmak için uğraştık. Maalesef ki olumlu olmadı. Bu durumdan sizinle beraber 3 müşterimiz etkilendi. Siz hariç diğer 2 müşterimiz yedekleme hizmeti aldığı için sorunsuz yeni diske aktarıldı. Ve sizlerle birebir diyalogda olduğumuz için bu süreçte herhangi bir duyuru atmadık. 3 müşterimizle de birebir iletişim halindeydik. Hiç bir zaman duyuru atmadan bakım yapmadık.
Sizin ile alım sırasında yine aynı discord üzerinden iletişime geçtim ve ödemeyi sağladım. Bana herhangi bir yedekleme hizmetiniz olduğunun bilgisini sağlamadınız yalnızca vds ücretini söylediniz buna göre ödeme yaptım eğer sağlasaydınız yedekleme hizmetinizi de alırdım.