D3veloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pyhton ile başlanır sonra devam edilir. en kolay öğrenebileceğiniz dillerin başında gelir. onu tam olarak öğrendikten sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir.
çok sağolun hocam

hankmoody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu sahibinin izniyle takipteyim ayriyeten ben de bir ek yapayım: 1 Yıl boyunca html+css(sass)+js öğrendim belirli bir seviyeye geldim. Sonrasında ise bıraktım yapay zekanın gelişmesi ile beraber frontend kısımında parasal dağılımın daralacağını düşünüyorum. Backend'de bana ilgi çekici gelmiyor. İos oyun geliştirici mi olayım ? Android oyun geliştirici mi olayım ? Yoksa başka neler yapabilirim. Mesela uzaktan kumandalı bir oyuncak araba yapmak istiyorum bu tarz şeylere ilgim var ne öğrenebilirim ?
seve seve
mertzafer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle kendinize alan belirleyin. Yazılım çok ucu açık bir şey oluyor hocam. Web yazılımlarına mı ağırlık vermek istiyorsunuz, mobil mi, bot mu? Hangi alanda profesyonelleşmek istiyorsunuz. Önce bunu netleştirip sonra o alanın popüler, revaçta olan dillerinden başlamalısınız. Bu yolculukta size başarılar diliyorum şimdiden 😇
muhtemelen mobil olacak o yüzden flutter diye düşünüyorum ancak önce phyton+flutter mi yoksa flutter+phyton mu karar veremedim

slowy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk önce alan belirlemelisin web sitemi yapacaksın, uygulamamı geliştirceksin(android/ios), oyunmu yapacaksın ona göre bir seçim yapmalısın
muhtemelen mobil olacak o yüzden flutter diye düşünüyorum ancak önce phyton+flutter mi yoksa flutter+phyton mu karar veremedim

SaatciAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu dili öğrenirsem işsiz kalmam diye bi olay yok. Bu ülkede en yeni teknolojiyi en iyi şekilde bilsende aç kalma ihtimali her zaman var. 3 diplomalı bi mühendis olarak 10 aydır ben bulamıyorum iş dediğin şeyi. Staj başvurularıma red cevabı geliyor. Bi Udemy kursu bitirmeyle öyle bi umut içinde olmamanı tavsiye ederim. Herkesin nasip kısmeti farklı tabi ama zenginim diye işe alınmamışlığım var, mülakatta 10 soruda 1 soruya yanlış cevap verdim diye alınmamışlığım var, bazı yerlere ücretsiz geliyim dediğim halde red almışlığım var bilmem anlatabiliyor muyum
valla hocam ağzım açık olarak okudum yorumunu gayette iyi anladım katılıyorum size 16 yaşından beri bende çalışmak zorunda olduğum için