arkadaşlar konu belli ancak affınıza sığınarak bu konuyu açıyorum onlarda binlerce kez açılmış ancak şöyle ki sıfır deneyim olduğu için 2024 de başlanacak hatta bugünden itibaren udemy'den kurs alıp başlamayı düşündüğüm (flutter) ancak doğru seçim mi yanlış seçim mi bilmiyorum sizlerden yardım istiyorum sebebi ise güncel olarak misal çok iyi derecede öğrendim hangi yazılım dilinde işsiz kalmam? okul yok meslek lisesi terkim ailevi sebeplerden ötürü yaşım 29 tam zamanlı bir işim var ancak akşam 6 dan sonra yaklaşık 4-5 saat ayıraracak ciddi anlamda öğrenmek istiyorum hatta tüm dilleri öğrenmek istiyorum aşırı istekliyim donanım bilgim ve donanım olarak çok destek verdim,arıza tamir konularında ama artık yeni çağ'a ayak uydurmak ve yazılımcı olmak istiyorum sizce nereden başlamayalım ve hangisinde işimin uzmanı olursam iyi yerlere gelirim güzel maaşlar kazanırım ailemi geçindirebilirim. benim önceliğim sıfır bilgi ile 1.sıra flutter 2.sıra pyhton oldu desteklerinizi güzel yorumlarınızı bekliyorum dostlar.