Merhaba,
Bu aralar bir çok platformda başlıktakine benzer yazılar görüyorum.
2 sene önce de bu şekilde bir konu açmıştım ve R10 üyeleri düşüncelerini iletmişti.
Şuanki konjektürde soruma (Parasız erkeği sadece annesi sever) düşüncelerinizi paylaşırmısınız?
İyi forumlar.
Benim düşüncelerim;
Evet sadece ailesi belirli bir süreye kadar sevebilir. Ancak çalışmaz, kazanç sağlamazsanızda aile bile tepki gösterebilir. (Tamamen sizin iyiliğiniz için.)
İkili insan ilişkilerinde ise işsiz kaldığın zamanlar veya paranızın kalmadığı zamanlar, arkadaşlarınız dahil herkes sizden uzaklaşacaktır. Çünkü herkes kendisini düşünecektir.
Birisine bir şeyler vermeden bir şeyler almanız şuanki konjektürde imkansız. İkili insan ilişkilerinde de maddiyat ön planda olacaktır.
Kadın erkek ilişkilerinde ise kadın tarafı haklıdır. Kimse kimseyle zor bir hayat yaşamak zorunda değildir. Haklılık paylarının çok fazla olduğunu düşünmekteyim.
Günümüzde aile birliğinin temelini maddiyatın oluşturduğunu, %10-20'lik kısımın sadece karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı aile birliğini oluşturduklarını düşünüyorum.
Kadının işi olsa dahi erkeğin kadından daha fazla kazanması gerektiğini düşünüyorum. Diğer şekilde olan ilişkilerin kısa sürede son bulduğunu ve ailenin dağıldığını çevremde onlarca sefer gözlemledim.
Erkeğin kadından daha fazla kazanması lazım derken? Oradaki nüansı yakalayamadım üstat.