Epooch adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, Epoksi işi yapıyoruz ve eminepoksi com alan adımız var site Google’da çıkmıyor aratınca vs çıkmıyor epoksi yazıldığında vs sitenin ön plana çıkması için önce seo çalışması yaptırıp sonrasında Google ads den reklam mı vermem doğru olur yoksa farklı bir şey mi yaptırmam gerekiyor siteye bilgi sahibi olan arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum
Merhaba konunun içeriği ilgimi çekti. Aşağıda da bir yorum okudum da uyarmak istedim backlink alın falan yazmışlar kimseye tartışmaya girmemek için oradan yazmadım özellikle artık google backlink leri dikkate almıyor. Bu konuda boşuna para harcamayın.

Bende depremden önce köster in malzemeleri ile benzer işler yapıyordum. Ama depremde ne var ne yok gitti. Kendime bir site kurmuştum. en azından ilimizde ilk sıralarda çıkıyordum. Kendim ayrıca makale yazarı olduğum için tüm yazıları kendim hazırlayıp koyuyordum. şimdi tecrübelerime dayanarak size ne yapabileceğinizi anlatayım.
Muhtemelen google işletmem hesabınız vardır. Buraya ABARTMADAN vermiş olduğunuz hizmetler ile ilgili örneğin, epoksi zemin kaplama, epoksi yatılım falan filan işte buraları siz daha iyi bilirsiniz. Yorum yaptırım Örnek veriyorum; EPOKSİ ZEMİN KAPLAMA YAPTIRDIM GAYET GÜZEL VE HOŞ OLDU gibi cümleler. Google işletmeniz yok ise hemen açın bu önemli. bu konuda sakın sakın bu gibi sitelerden ücreti dahilinde yorum satın almayın, google bir anda artan yorumlardan şüphe duyup geriye atabiliyor, yani spam olarak algılıyor. Ben ne yapıyordum? iş yerine gelen giden arkadaşlardan eş dosttan telefonu alıp haritaya girip yorum yapıyordum. Bazen şöyle ki elime 3-5 telefon geçse yorum yapmıyordum çünkü google bunu anlıyor. çok çok çok akıllı bu google onun için ABARTMADAN dedim günde bir tane iki günde bir tane şeklinde ilerleyin.

Siteye özgün makaleler yazın, yapmış oduğunuz iş muhtemelen YEREL SEO için en uygun olacaktır. Hangi şehirde çalışıyorsanız oralara ait cümleler kullanın, Örneğin Ankara Epoksi, Ankara Epoksi zemin kaplama falan gibi.

Ama burada en önemli belirleyici unsur makalelerdir.
sitenizi görebilirsem daha fazla fikir verebilirim. Makale konusunda da yardımcı olmaya çalışırım