Hepimizin illa ki başına geliyor gerek R10 gerek farklı mecrada veya reel hayatta bir şekilde mağdur ediliyoruz. Tabiri caizse dolandırılıyoruz. Biliyorum hepimiz öfkeleniyor ve sinirleniyoruz ama haklıyken haksız duruma düşmemek için kontrolü elden bırakmamamız gerekiyor.
Forumu baz alırsak İnsanları mağdur eden bir kişinin ''Üyeliğin Durduruluyor'' ve biz bu kullanıcı tamam daha nasıl olsa geri dönmez diyerek -Trade Puanı gönderiyoruz. Yetmiyor Whatsapp, Messenger, Telegram ulaşabildiğimiz tüm mecralarda kendisine küfür ve hakaret ediyoruz. Yasal süreç başlatacak mağdurlarda bu hataya düşüyor ve haklıyken haksız oluyor. Forumda çok fazla görüyorum aşağıya bulursam görsel ekleyeceğim, bence yanlış bir durum biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. Ne kadar sizi dolandırmış olsada veya siz öyle düşünüyor olsanızda hukuken dolandırıcılığı tescillenmemiş kimseye *********** diyemeyiz.
Mağdur edildiğimizde dahi kendimizi kaybetmemeliyiz, hemen atış serbest moduna girmemeliyiz. Haklıyken haksız olmak çok kötü birşeydir, belki siz o kişiyle alakalı yasal süreç başlatmayacaksınız ama onun eline ömür boyu böyle bir koz vereceksiniz.