TR uzantılı domainlerin sahip bilgisi (whois) kayıt tarihinden itibaren 3 yıl boyunca değiştirilememektedir. Alıcı ve satıcı bunun farkında olarak ticaret gerçekleştirmelidir.

• Site adresi: cekilisi.com.tr
  • Sitenin aylık getirisi: 10-30 TL
  • Sitenin açılış tarihi: 16.09.2022
  • DA / PA Değerleri: 13 / 22
  • Kategori / sitenin içeriği: Çekiliş ve kampanya.
  • Günlük hit sayısı: 0-50
  • Ziyaretçi kaynağı: %95 google - %5 diğer
  • Domainin yaşı: 1 Yıl 7 Ay 14 Gün
  • Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içeriği ile birlikte satılıktır.
  • Hosting dahil mi?: Hayır, değil. Birkaç gün taşınma esnasında idare edilir.
  • Banlı olduğu sponsor var mı?: Yok.
  • Banlı olduğu arama motoru var mı?: Yok.
  • Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet, dahil. Envato üzerinden alındı. Hesap devredilmeyecektir. Mobil uygulaması da mevcut, gelişmeleri orada yapmaya devam etmediğim için hiçbir zaman yayına alınmadı.
  • Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok.
  • Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Yok.
  • Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
1.729 çekiliş ve 1.573 blog (çoğunluğu sonuç) vardır. 196 kullanıcı premium çekiliş olarak etiketlediğim çekilişlerin adreslerine erişmek için kaydolmuştur.

Çekilişlerin %90'ı Milli Piyangonun Piyango Sepetine kodladığım bot ile siteye eklenmekte ve sonuçları yayınlanmaktadır.

Yazılımda birçok özelleştirme yaptım. Öncelikle en güzel yanı mükemmel bir subdomain yapısında olması. Eklenen her firma için otomatik olarak subdomain de wildcard ile oluşmaktadır.

Aklımda çekiliş oluşturma için yap.cekilisi.com.tr yi subdomain olarak açıp tamamen sisteme entegre etmek de vardı fakat düzenli işe girince buna hiçbir zaman vakit kalmadı.

Google News ve News Reader Revenue Manager kaydı mevcut. Hesaba ekleme ile devredilebilir. Ticaretin olumlu gelişmesi ile konuşulacaktır.

Adsense kaydı alabilmiştir fakat devredilmeyecektir.

Birçok farklı snippeti entegre etmeye çalıştım.

Search Console

Kafamda bir fiyat yok. Sadece domaini teklif usulü satmak yerine projeyi teklif usulü olarak satıyorum. Teklifinizi ve sorularınızı aşağıdaki kanallardan iletebilirsiniz.