Oncelıkle sorduğum soru hakkında benı mazur görün çünki para kazanmak için emek sarf ediyorum ve ileri dönük olsun istiyorum

Aslında bu com net gıbı olaylardan anlamıyorum daha doğrusu kafam fazla basmıyor daha önceden Android olarak mobıl uygulama yaptırdim idda ile ilgili tahmın paylastım ordan abone vıp kazancı ile devam ettim ama belirli süre sonra çok asırı iş yoğunluğundan bıraktım
Bakıyorum şöle burda reklam olarak paneller var + olarak da SMM panel satıcıları var SMM panelını tavsıye edenler var bazılari XX. Xxx kazanç olana satıs dıyor bazıları da ilgilenemekten satıs diyor
Şimdi bu panelle nasıl bir ilgi istiyor onu anlamıs degılım.
Bırde bunların yıllık ucretı falan oluyormu mısal alan adını falan tekrar alma gıbı yada buna benzer şeyler

Doğrudur bu işi yapan çok ama ne bıleyım bende böle bır iş yapmaya kalksam acaba yıne zarar mı ederım yoksa kaar elde edebılırmıyım
Bu iş için 10 bın TL bütçe ayırsam dıye düşünüyorum
Bunun yarısını site için harcasam yarısınıda gogle reklam ve bır mıktarınıda burda reklam vererek gırsem siz nedersınız
Sizin acızane tavsıye ve goruslerınıxı beklıyorum
Lıtfen satıs için degıl acıklayici yorum ve görüş lerınızı soylersenız
Kafama da yatarsa tekrardan panel için yazı yazar ordan anlastıgım kısıye yaptırırım
Şimdiden teşekkürler R10 ailesi