Oztekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz yeşile aldanıp bu işe girmişsiniz, size verebileceğim en iyi tavsiye ya beklemek ya da çıkabilecek en yüksek yerden satıp, günlük al-sat ile tekrar ana para seviyesine kendinizi çıkarmanız ama günlük kısa aralıklı al-sat tecrübeniz yoksa bunu denemeyin, daha çok zarar edebilirsiniz.


Aynen hocam, baya da panik satışı yaptırdılar bence, her zaman ki taktik yine tutuyor, küçük balıkları bi güzel yediler, birde gece temizlik yapacaklar, sabah güneş doğarken de bi yükselişi basarlar tamamdır, yine gelsin küçük balıklar sonra onları biraz besliyorlar, hacim oluşuyor derken yine aşağı basıp aynı devam.
Evet hocam her zamanki senaryo saat 4 ila 7 arası piyasa çok oynaktır abd borsaları açılıyor mutlaka takip edin. bugün microstrategy kazanç raporu acıklayacak abd borsa kapanışından sonra Yarın ise kriptocular için hareketli bir gün avrupa tüfe acıklanacak cz mahkemesi var ceza alması bekleniyor bakalım hong etf ticareti başlayacak piyasaya ne kadar etki eder bilemiyorum. Bu haberleri takip edin Kriptocu dostlar Amerika hapşırsa borsa sarsılıyor 😁