Herkese merhaba...

Konuya nereden gireyim bilmiyorum ama R10'u ve üyelerini çok çok sevdiğimi, cok heyecanla açılan her konuyu takip ettiğimi(eskiden) belirtmek isterim. Peki şimdi durum ne... Lanet olası coin dünyasının popülerlerlesmesiyle birlikte bu güzelim mekândan bayağı uzaklaştım. Şöyle bi son konularımı gözden geçirdim de nerden baksan 3-4 yıldır ayrı kalmışım tamamen. Peki süreç nasıl basladi ve nereye evrildi?

Açıkçası R10 birçok kişinin ekmek kapısı... Ben de süper bir gelir elde etmesem de tanıtım yazısı, link satışı, minik adsense gelircikleri, site satışı, adsense hesap(nadir de olsa) satışı vs vs derken harçlık seviyesinde aylık ek gelir elde ediyordum. Sonra ne mi oldu? İşte bu 2020-2021 kriptonun tam ucma dönemlerinde akıma kapıldık... Siteleri vs göz ardı ettik, r10 u iskalamaya başladık derken derken domain fiyatlarında kayda değer hızlı artışların da etkisiyle tam koptuk... Peki kopusa neden olan kripto dünyasında halimiz ne oldu?

Onu hic sormayın... Kayda değer ne bir kazanc oldu ne de bir tatmin... Burada bu platformda kazanmasan bile kesinlikle tatmin edici bir süreç yaşanıyordu. Hani kazanmasa da parayı çeviren esnaf vardır ya aynı öyleydik) Keyifliydi çok keyifliydi açıkçası. Şimdi ise hepsi bitti gitti....

Sizi daha fazla sıkmadan başlıktaki olaya geçip hem sektörde genel durumun ne olduğunu sormak ve hem de bu işlere tekrar donmem konusundaki fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. İyi kötü wp anlarım, site kurarım kendim. Makale zaten yazarım fazla olmasa da. Sizce bu işlere tekrar dönsem aylık gene 1500-2000 lira kazanmak mümkün olur mu? Yaptığın işe bağlı diyeceksiniz elbette ama yani yapacağım sey bellidir, ikk etapta 2-3 site açıp makale eklerim. Sonrasında ilerleyen süreçte tanıtım, link satışı vs vs süreçleriyle devam ederim. akabinde adsense e yoğunlaşırım...