Ruhsar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kendi websitemi de açtım %2 shopify %3.99 iyzico kesiyor. trendyol %21 kesiyor ama kargo yarı fiyatına gidiyor. aradaki %15 farkı kargo fiyatı kapatıyor zaten. anlaşma yapsak bile 2 katı fiyat alabiliyoruz.

birde reklam kısmı var kendi sitemden sürekli reklam açmam lazım. trendyol da çöp satsanız günde 25-30 sipariş geliyor. eticarette şuan sıkıntı kargo fiyatları 1000 tl aşağısına ürün satmak mantıklı değil. 150-200 tlye bir şey satıp kar etmek imkansız.

ben imalatçı olarak 5 e hazırlayıp 130 a satıyorum gene de zarar ediyorum. 150 ye hazırlayıp 600 e satsam çok iyi kar edebilirdim mesela.
şahsen kendim işin içindeyim ondan dolayı da tavsiye verdim. pazaryeri pişmanlıktır benim için daima. pazaryerinde kaybedilen parayı reklamda harcamak daha sağlıklı. uygun kargo anlaşmaları mevcut. hayırlı işleriniz olsun.