ÇÖZÜLDÜ!!!

İzlediğim yollar şöyle:
SSD Disk hiç bir şekilde biçimlenmedi, Diskpart ve çeşitli ssd biçimlendirme, formatlama programları kullanıldı yine de olmadı.
Windows Bilgisayarı sıfırla seçeneği ile tüm sürücüleri sıfırla seçeneği işe yaramadı.
Son Çare Format atmak dedim yıllardır formatlamadığım bilgisayarı formatlamak için ilerlerken format menüsünde de disk biçimlendirilmiyor ve silinmiyordu kurulumu iptal ettiğimde içindeki windows hasar gördü ve onarılmadı.

BIOS ayarlarına bakarken Secure Erase adında bir seçenek gördüm fakat RAID modda çalışmıyor AHCI olmak zorunda BIOS'tan SSD Raid modunu iptal ederek Secure Erase+'ı çalıştırdım ve PC restart etti Tüm sürücüleri tam boyutuyla gösterdi seçtiğiniz Diski Tamamen biçimlendiriyor. ***Bunu Bilgisayarı satarken falan yapmanız öneriliyor çünkü secure erase ile silinen veriler geri getirilemiyor! Sonuç olarak bu şekilde çözüldü şimdi ise kullandığım yazılım ve kütüphaneleri yüklemekle uğraşıyorum olurda sorunu yaşarsanız ve anlatılanı yapamazsanız mutlaka yorum yapın yardımcı olurum.