DM Kutunuz dolu o yüzden buradan yazıyorum.

Resimdeki hatanın nedeni:
Resimdeki hata, YaGames API'sının yüklenmeme probleminden kaynaklanıyor. Hata mesajı "YaGames is not defined" diyor. Bu, YaGames nesnesinin oluşturulmadığı veya doğru şekilde tanımlanmadığı anlamına gelir veya dosyayı nasıl çektiniz bilmiyorum daha önce böyle bir şeyi denemedim fakat dosyayı çekme işleminizde bir hata olabilir. YaGames buna izin veriyorsa (dosya çekimine) eminim işlemi nasıl yapıcağınızı da tam anlamıyla anlatmıştır. Dosyalarda bir eksik veya çekilen dosyaların direkt kendisinde bir eksiklik olma riski yüksek.

Hatanın çözümü:
Hatanın çözümü için YaGames API'sını doğru şekilde yüklemeniz ve YaGames nesnesini oluşturmanız gerekir. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
  1. YaGames API'sını yükleyin. Bunu, YaGames web sitesinden veya bir paket yöneticisi aracılığıyla yapabilirsiniz.
  2. YaGames nesnesini oluşturun. Bunu, YaGames API'sının dokümantasyonunda açıklanan şekilde yapabilirsiniz.
  3. YaGames nesnesini kullanmadan önce onun yüklendiğinden emin olun. Bunu, YaGames nesnesinin isLoaded özelliğini kontrol ederek yapabilirsiniz.
Hata mesajında yer alan diğer bilgiler:
Hata mesajında yer alan diğer bilgiler, hatanın nerede ve ne zaman meydana geldiğini anlamanıza yardımcı olabilir.:
915c7934-8867-496e-aca8-f1f5239291+1:10: Hata, index.js dosyasının 10. satırında meydana geliyor.
at initSdk (915c793f-8867-496e-a52392911:10:280456): Hata, initSdk fonksiyonu içinde meydana geliyor.
at 06047262:@xeb419d: Hata, 0xEB419D adresinde meydana geliyor.
at 060472b2:0xe7c540: Hata, 0xE7C540 adresinde meydana geliyor.

Ek olarak:
Hata mesajında yer alan YaGames API'sine ilişkin hata kodları hakkında ek bilgi için YaGames web sitesindeki dokümantasyona bakabilirsiniz.
YaGames API'sını kullanmada sorun yaşarsanız YaGames forumlarında veya topluluklarında yardım isteyebilirsiniz.

Umarım bu bilgiler, hatayı çözmenize yardımcı olur yazarken kendimi biraz kaptırıp uzun uzun yazdım kusuruma bakmayın.