Virdial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Konunuzu baltalamak gibi olmasın ama, Böyle birşey mümkün değildir. Daha önce örnekleri vardır. Ve bunun sonucun da; Çalışan işten çıkartılmış ve yüklü bir tazminat davası yemiştir. Çok eskiden olan bazı sosyal medya 'da ki Media grubunda bulunan arkadaşlarım bunu bilir. Temsilcilerin yaptığı işlemler panelde görülür. Ve temsilci o bir işlemi sık sık yaparsa Facebook bunu denetler. Çünkü onların da kişisel olarak yapabilecekleri işlemler; "Aile, ve yakın çevrelerinedir." Mesela; Hafta da 10 hesabı aktif edemezler kendi panellerinden. çünkü sorun yaşarlar.

Zaten bir temsilciye siz 1 k usdt ödemişsiniz. Zaten bu kişi gerçekten temsilci olsa alacağı bir kullanıcı adını bile 60-70 bin dolardan satılıp bir daha başkasına iş yapmaz.

Hatta temsilcilerin giriş adresini de atayım;

Size yazan kişi büyük ihtimalle bir sosyal medya uzmanıdır. Ve işinin ehlidir bu şekilde müşteri çekiyordur. Ona bir şey diyemem. Ama bu kişi kesinlikle META çalışanı değil.
Bahsettiğin paneli biliyorum in*****b.com seklinde bir panel ozelden ful halide atabilirim dediginize kesinlikte bir sey demiyorum haklı olabilirsiniz sadece burda konuyu tartışmak için ele aldım arkadaslar reklam diyen var baska bisey diyen var kanıt sundum kafam rahat allahtan reklam olmadığına dair
MasterLaw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece Meta pclerinden direkt onaylı telif işlemler yapılıyor ve hiçbir şekilde o pclerden dışarı veri çıkaramazsın, telefondan fotoğraf çekersenden de sicil no gibi personel numarası var ekranlarda ordan ele verir kendini. Hadi her şeyi göze aldı yaptı diyelim, her telifin kalkması için "kaldır" dedikten sonra yine personeller arasında onaya düşüyor en az 2 personel.

Bu anlattığım işlem 10 dk gibi dursa da 3 saniye almıyor. Demem şu ki ya oltalandınız yada reklam konusu veya burası berber dükkanı değil bu hikayeyi bilen yemez.
doğrudur hocam bir sey diyemiycem sonucta adam o şekilde iddia ediyor reklam olmadığına dair bir çok kanıt sundum isteyen istediği gibi düşünebilir teşekkür ederim yorumunuz için