Foruma yıllar önce üye olduğumda forum kurallarına pek aşina değildim. Ben ve bazı arkadaşlarım da öyleydi tabi. R10'a forum diyorum çünkü o zamanlar arkadaşlar arasında forum diye bahsettiğimizde aklımıza R10'dan başka bir forum ortamı gelmezdi. Her ne kadar şu anki forum yönetimi katı bir yönetim görüntüsü verse de aslında o zamanlar kurallar çok daha katı ve astığım astık şeklinde uygulanıyordu. Başta da söylemiş olduğum gibi, forum kurallarına çok aşina olmadığım için o dönemki kullanıcı adımı arkadaşımla birlikte kullanıyorduk. Bunun benim için bir sorun olacağını biliyor olsam kesinlikle böyle bir hataya düşmezdim. Yine az önce bahsetmiş olduğum üzere böyle bir hatanın telafi şansı o dönemler asla verilmedi. Ben de birkaç sene sonra foruma (şu an kullandığım) yeni bir kullanıcı adı ile geri dönmek durumunda kaldım. Artık akıllanmıştım, forum kurallarını daha iyi biliyordum ve üyeliğime sahip çıkmam gerektiğinin farkındaydım. Derken yanılmıyorsam birkaç sene öncesiydi sanırım, forum yönetiminin geçmişte yaşanmış bu tür olayların affedilebilir olduğunu belirten bazı mesajlarına denk gelmiştim. O mesajları gördüğüm günden sonra ilk kullanmış olduğum kullanıcı adını ara ara hatırlamaya çalışıyordum ancak bir türlü hatırlayamıyor ve bulamıyordum. Ne yapıp edip benim o hesabıma geri dönmem lazımdı. Sonuçta o hesap benim ilk üyeliğim, gençliğim ve ilk forum tecrübelerimdi. Bugün o üyelik bilgilerime bir şekilde tekrar ulaştım. Artık o üyeliğimi kullanmayı istemek gibi bir düşüncem kalmadı. Sadece yeniden o hesabıma ulaşmış olmak beni çok mutlu etti ve biraz tuhaf hissettirdi. Niyedir bilmiyorum ama bunları da sizlerle paylaşmak istedim. Forumun (R10'un) değerini her zaman bilip, bu yönde davranmanız dileğiyle.. Vakit ayırıp okuyan olduysa teşekkür ederim. Vakit çaldıysak da affola (:

Burada kal, kaybolma bir yere multi üye! https://www.r10.net/profil/11569-intikam.html