bu arkadaş bu konuda çok deneyimlidir

zamanında bu arkadaşa da yanlış şeyler yaptırdılar, kafasına da vurdular mı bilmiyorum tabi ama sanmam o başkasının kafasına vurmuş olabilir. sonra duruldu tövbe etti ve gördüğün gibi şu anda sana saydırıyor. demek ki bir bildiği var yani, ne diyorsa yap ...
bu arada yukarıda bir yerde "tehlike anında kayıt alan program" dan bahsetmişsin. hocam bu kadar trafik yaptın, şaka mısın sen? (konuyu açana diyorum.) böyle bir programı neye göre yaptın tuşa basınca kayıt mı alıyor tehlike anında bunu anlayıp mı kayıt alıyor. tehlikeyi anlıyorsa direkt tüm forum olarak sana yatırım yapalım lütfen. yoksa hikayedeki serinliği azaltmanı rica edeceğim.
Alın size adaleti kapatan insanlardan biri ben forum olarak Emre arkadaşı engelliyorum şu yaptığı olaydan dolayı hatta ticari hayatında r10daki arkadaşları da buna davet ediyorum o şikayet etmediği ciğersiz mahlukatlar yarın senin benim aileme veyahut başka birine musallat olucak neden Emre şikayet etmedi diye o yüzden böyle insanları duydukça asıl adaleti yamultan bunlar başkası değil .
Kredi kartı yapmam demiş yapmışsın ki adam sana bunu sunmuş geçmişte birşeylerin var ki adamlar bunu biliyor ki söylemiş hack vs bize niye gelmiyor böyle tipler
Kıssadan hisse engelliyorum bu arkadaşı bilginize benim çevrem ve dostlarımda engellesin