Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diğer konuda da gördüm. Çok zeki bir şekilde konu açtığınızı sanarken şurada patlıyorsunuz;
İş başında adam ile dk geçmeden görüşüp anında ödeme geçiyorsunuz. Diğer konudaki arkadaş aynı hataya düşmüş onuda uyardım. Hatta sarı sitenin anasayfasında aylardır reklam döndüren arkadaş ödeme kanıtı mesajlarında saniye bile beklememiş scripted işler.

Bir dahaki sefere mesajlar arasına gerçekçi aralar koyun atıyorum mesaj attınız diğer telefondan, cevabı 5-10 dk sonra falan yazın.

Biz ufacık bir şirketiz bunların yanında, bütün şirket içi dışı mailler panelden bize yönlendirilmiş durumda. Kim ne yazmış ne yazılmış takip ediyoruz.

O yüzden puanım 1/10, 1 puanı çabanızdan verdim.
Hahahaha mesajı karalamadanki halini ve odeme ne zaman oldu bununda ekran görüntüsünü iletiyorum sizin gibiler sağolsun egleniyorum allah yukarda açıklama yapmama gerek yok ama madem istiyorsun yapayim
(Karaladığım yeri nasıl ödeme yaptığımı düşünüp yorum yaptınız o kısmı hiç anlamadım 😂 )

ilave olarak sarı site falan ne demek istiyorsunuz anlamadım konunun benle ne ilgisi var

1. odeme hemen yapmadım ordaki karaladığım yeri atıyorum

Burda saat gece olduğunu ve musterimin uyudugunu ondan odeme alınca sana gondericem diyorum
Madde 2
Öğlen 1 ödeme yapıyorum utancaksan daha fazla kanıt atabilirim lütfen ama lütfen çok istek olursa bitane mod arkadasa ekran kaydı olarak tüm sürecin ekran kaydını atmak isterim kendiside reklammı dogrumu yorum yapabilir reklamdan 1 gram şüphe ederse süresiz banlayabilir hiç sorun yok reklam yapcak olsam emin olun bu sekilde yapmam