İş Alimı: KAPALI
Selamlar Yeni siteleriniz için Adsense onayı almaktayım.
İşlemler: Domain yeni alınacak ya da daha önce alınmış hiç kurulum yapılmamış olmalı. Wordpress kurulumu ücretsiz tema kurulumu, eklentileri ve ayarlarını kendim yapıyorum. Ücretli tema kullanmak isterseniz, ***** olmamak şartıyla satın alabilirsiniz.
Sitenize 1 ay içerisinde 50 - 100 arası içerik girişi yapacağım. Tüm başlıklar Semrush ile analiz edilerek belirlenip yapay zeka ile yazdırılarak %100 SEO uyumlu şekilde yayınlanır. Rastgele içerik eklenmeyecektir. Eklenen içeriklere index çalışması yaptırılarak indexletilecektir.
Süre aralığı: 1,5 ay sonra onaya gönderilecektir.
Fiyat: 2.000 TL. Referans olması amacıyla sadece 10 siteyle çalışma yapılacaktır. İşlem sonrası ödeme yoktur. Fiyatta indirim yoktur.
Eski sitelere neden çalışma yapmıyorum? : Çoğu site rastgele içerikler eklenerek bence çöplüğe dönmüş. Düzenlemek, yeni içerik girmekten daha zor. Zaman kaybetmek istemiyorum.
İşlem sonrası ödeme neden yok? : Sitenize 1 - 1,5 ay boyunca Editörlük yapacağım. Tamamen SEO uyumlu siteniz olacak. İçeriği boş verin; bu fiyata sadece site kuruyorlar. Sizin kesinlikle hiçbir zararınız olmayacaktır.
İade şartları: Tüm içerik girişleri yapıldıktan sonra onaya gönderim süreci olacaktır. Ben ilk seferde %100 onay alacağını düşünüyorum; eğer onay alınmazsa, gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra ikinci kez onaya gönderilecektir. Tekrar onay alınmazsa ücret iade edilir.
NOT : Sadece Türkçe Siteler
Onay aldığınızda sitenizi satmak isterseniz 3.500 TL ücretle alabilirim.
Eğer onay alınmazsa, 1.000 TL ücretle sitenizi bana satabilirsiniz.