Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@SEOmuhendisi; eskiden backlink analizi konusunda hizmet veriyordu hala veriyor mu bilmiyorum. Backlinkleri gözden geçirip reddetmek en iyisi. Gerçi çok bir şey de kalmamış zaten toparlamak zor olabilir.

etiket için teşekkür ederim. anti seo saldırısı olmadıgı sürece, çöp paketler dahi olsa tek başına bu kadar keskin düşürmez siteyi, dandik backlink / seo paketleri bir kaç ayda olumsuz etkiler ama bu kadar değil. muhtemelen diğer dillere çeviri konusunda spam yedi site. TR içerikler anladıgım kadarı ile insan yapımı özgün ve kaliteli içeriklerdi, bunları hiç insan müdahalesi olmadan, tamamen yazılımla farklı dilllere çevirirken Google filtresine takılacak seviyede düşük kalitede içerik çıktı muhtemelen.

Keşke bu hamleleri yapmadan önce fikir alsaydınız; o zaman denk gelseydim, her dil için ayrı domain açıp, en azından yabancı siteler için ayrı tek bir domain açıp, çevirileri kendi domaininde test edin, mevcut siteyi riske atmayın derdim. çünkü daha önce buna benzer farklı dil eklemelerinden sonra patlayan başka sitelere de tanık oldum.

İkinci ama küçük bir ihtimal, içerik değil de teknik seo anlamında çoklu dilli bir siteye uygun altyapı sağlanamadıysa, Google'a yanlış sinyaller verişlmiş olabilir, veya doğru yönlendirmeler yapılamadıysa, ziayretçilere / arama motoru botlarına alakasız dilde içerikler çıkmış olabilir. Bunlar da zaman zaman denk geldiğimiz teknik hatalar

Geçmiş olsun