İsmini vermeyeceğim güya kurumsal olan hosting firması hakkında açılan bir şikayet konusu vardı Hosting şikayetlerinde. Daha doğrusu arkadaş şikayet konusunun ötesinde iç dökmüş. Birkaç arkadaş daha yaşadığı kötü deneyimi belirtmiş. Bende firma hakkında görüş belirttim. Çünkü yorum kısmı açıktı. Diğer şikayet konularında sadece muhattabı olan kişiler yorum yapabildiği için şikayet konusu olarak algılamadım. Firma çıkıp diyor ki yorum yapanlar hakkında report işlemi başlattık. Gülmemeliyim gülmemeliyim....

Neyse Moderatör arkadaş ceza kesmiş 5.madde gereği. Hakkıdır en ufak sözüm yok kendisine, bilmediğim bir maddeydi ayrıca dediğim gibi şikayet konusu olduğunda yorum açık olduğunu bilmiyordum. Neyse bakkal dükkanı kadar değeri olmayan boş bir firma sayesinde ilk cezamı yedim. Firma olduğunu söyleyen arkadaş siz adamın ve beraberinde yorum yapanların mağduriyetini gidereceğinize hakkınızda yorum yapanları report ediyorsanız bırakın bu işi. Eleştri kaldıramayan adam ticaret yapmasın be. Her yer hosting firması olmuş. Aha görüyoruz işte olanları. Hakkında düzinelerce şikayet konusu var. Arkadaşın biri de firmayı savunmak için haksız linç ediyorsunuz diyor. Yav arkadaş hizmete para verip alıyoruz. İşimiz gücümüz var. Sürekli sorun yaşıyoruz acaba bundan olabilir mi?

Neyse siz ne düşünüyorsunuz bu bakkaldan bozma her gün şikayet konusu ile karşılaştığınız firmalar hakkında? Ve bir firma hakkında çok fazla şikayet varsa firma R10 dan uzaklaştırılması gerek diye düşünüyorum. Böyle bir uygulama var mı emin değilim. Ama birkaç kişi son 1 aydır sürekli şikayet konusu konusunda rekora koşuyor. İnsanların mağdur olmaması için siz ne düşünüyorsunuz?