Daha az önce Cengizhan'ı Türk zannediyordunuz ne oldu o iş? Cengizhan'ın Türk olduğunu zanneden bilgisiz birine alim muamelesi mi yapmamı bekliyordunuz? Bir terör örgütü ile 1600 sene önce yaşamış bir Hun imparatorunun yaptıklarını kıyaslayacak kadar düştüyseniz engelleme vakti gelmiş demektir. Bilginin savaşması gerektiği bir ortamda silahsızsınız, çok üzücü. İsrail ve hamas terör örgütünün konuşulduğu bir konuda durduk yere 2 Türk imparator adı zikredip katliamcı diyeceksiniz ve bunun adına ırkçılık demeyeceğiz öyle mi? Türklere kin besleyip kuyruk acınızı burada Atilla Mete diyerek hafifletemezsiniz. Türkler acıtıyorsa sizi aanıyorum acıtmaya devam edecek. Ayrıca biz Türkler isim üzerinden kin gütmeyiz. Mesela Öcalan diye bir namssuz çıktı diye ne Kürtlere ırkçılık yaparız ne Abdullah ismine. Kaç saattir tartıştığınız Türk milliyetçisi arkadaşın adı Abdullah hatta başka örneğe gerek var mı? Evet ben tarafsızım bu arada, ne Müslüman ne Yahudi olmadığım ve ikisini de sevmediğim için tarafsızca gerçeği görebiliyorum. Şimdi işinize bakın.
Cengizhana Türk diyen milyonlarca insan yok mu? Atilla ve Metehanı araştırın ne kadar insan öldürdüğünü görürsünüz. Bunu herkes söyler, bu mu Türk düşmanlığı. Ayrıca Türk düşmanı deyip durmayın boş konuşmayın. Benim Türklere düşmanlık ettiğim bir mesajı gösterebilirmisiniz? Ben zalim düşmanıyım, Atillaya ve Metehana tanıdığım tüm Türkler de zalim diyor onlarda mı Türk. Öcalan ise Kürtleri temsil etmiyor ve bu hayatta en nefret ettiklerimin başında gelir. Bilip bilmeden insanları yargılamaktan vazgeçin!