Aras21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Filistinin askeri mi var 😃 Mahmud Abbas yönetimindeki onun emrindeki askerleri diyorsanız onlar hiç bir şey yapamaz. İsraile karşı gelemez. Bir halkın özgürlük mücadelesini sadece asker vermez, halk verir. Halk silahlanır ve özgürlükleri için savaşır.
İsrail haması bitiremez, tüm dünya birleşse hamas bitmez çünkü halkından tam destek alıyor ve özgürlükleri için savaşıyor. Ayrıca bir tane haması kötüleyen filistinli görmedim. Sizin görüşleriniz farklı olabilir, saygı duyarım.
Tüm dünya gelse haması bitiremez mi ? Ben de şunu söylüyorum.Tüm dünya gelse israili yıkamaz.Para kimdeyse güç ondadır.Hamas siliahları nerden alıyor ?
İsrailin amerikanın bütün teknolojilerinden herkes faydalanmıyor mu nasıl bitirecekler miş israili merak ettim doğrusu.Kullandığınız whatsapp kimin ? Facebook instagram kimin ? Evinizdeki temizlik ürünleri kimin ? Giydiğiniz elbiselerin hepsi türkiye malı mı ? İçtiğiniz içecekler teknolojliler ? Sahi nasıl bitireceklermiş israili gerçekten merak ettim.Kola dökerek mi boykot ederek mi ?İsrail kilise de bombaladı hangi ülke somut birşey yapabildi ? Siz sanıyor musunuz israilin babası amerika ? Tam tersidir amerikanın babası israildir ve amerika hükümeti israil ne derse onu yapmak zorundadır yoksa o hükümet değişir.
Arka plandaki ingiltereyi de unutmamak gerek.Savaşlar dinle değil teknoloji ile kazanılır para ile kazanılır.Her ne kadar müslümanda olsak bu gerçek değişmez.