Aras21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Irkçı olduğumu nerden çıkardınız? Kendinizi çok üst düzey görüyorsunuz, Atilla işinize gelmedi. Evet, Atilla zalimdir demek yerine ırkçı diyorsanız yanlış davranıyorsunuz.
Kimse sizin inancınızı sorgulamadı! İslamdan ve hamastan nefret eden birisinden Objtektif davranmak beklenilmez, bu bir küçümseme veya övme değildir. Ben objektif davranıyorum, ne Hamastan ne Atilladan nefret ederim ama şu bir gerçek Hamas, Atillanın ve Metehanın yaptığının 10000 de 1 ini yapmadı. Bu durumda hamas öcü Atilla ve Metehan kahraman oluyor değil mi, neyse iyi günler.
Daha az önce Cengizhan'ı Türk zannediyordunuz ne oldu o iş? Cengizhan'ın Türk olduğunu zanneden bilgisiz birine alim muamelesi mi yapmamı bekliyordunuz? Bir terör örgütü ile 1600 sene önce yaşamış bir Hun imparatorunun yaptıklarını kıyaslayacak kadar düştüyseniz engelleme vakti gelmiş demektir. Bilginin savaşması gerektiği bir ortamda silahsızsınız, çok üzücü. İsrail ve hamas terör örgütünün konuşulduğu bir konuda durduk yere 2 Türk imparator adı zikredip katliamcı diyeceksiniz ve bunun adına ırkçılık demeyeceğiz öyle mi? Türklere kin besleyip kuyruk acınızı burada Atilla Mete diyerek hafifletemezsiniz. Türkler acıtıyorsa sizi aanıyorum acıtmaya devam edecek. Ayrıca biz Türkler isim üzerinden kin gütmeyiz. Mesela Öcalan diye bir namssuz çıktı diye ne Kürtlere ırkçılık yaparız ne Abdullah ismine. Kaç saattir tartıştığınız Türk milliyetçisi arkadaşın adı Abdullah hatta başka örneğe gerek var mı? Evet ben tarafsızım bu arada, ne Müslüman ne Yahudi olmadığım ve ikisini de sevmediğim için tarafsızca gerçeği görebiliyorum. Şimdi işinize bakın.