bu konuyu zamanında çok yaşadım.sevgilini istemeye gitsende o soru muhabbet olsun diye soruluyor,görücü usulü gitsende soruluyor.bizimkiler sırf bu soruya cevap veremedikleri için + etrafta herkes benle ilgili işte boş boş pc başında oturuyor tüm gün,bi baltaya sap olamadı dedikleri için dükkan açmışlardı bana.evde yaptıgım işi dükkanda yapmaya başladım,sonrasında görücü usulü biçok kızla tanıştım ailemin/arkadaşlarımın aracılıgı ile.hepsindede işi hiç uzatmadan bilgisayar tamiri yapıyorum diyip geçtim.

annelerimizin,babalarımın yaşıtlarına malasef yaptıgımız işi anlatma imkanımız yok.her yolu denedim,her gelene farklı şekillerde anlatmaya çalıştım ama olmadı mesela internetden ürün satıyorum dedigimde,yazık yav milleti dolandırmayın diyorlardı.ne söylesen o ortamda detayı soruluyor,nasıl anlatacagını bilemiyorsun.site yapıyorum diyorsun,nasıl oluyorsa işte siteyi yaptın peki sonra ne oluyor?ondan nasıl para geliyor,kim senden gelipte site alıyor,neden alıyor vb uzuyor...çogunlukla boş muhabbet aslında,o an konuşacak bişey olsun diye soruyorlar