Burada benim için uydurdu diyorsunuz. Siz daha önceki konunuz da islamdan nefret ettiğinizi söylemiştiniz. O yüzden derine inmeyeceğim. Hamas 200 sivil öldürdü İsrail ise sadece şuanda 40 bin. Burada siz haması sivil öldürdüğü için hedef alırsınız ama dünyayı kasıp kavuran en az 60 milyon insanın öldüren Metehan, Atilla ve Cengizhanı destekleyip atam dersiniz hatta Atilla bile erkek çocuklara verilen bir isimdir...
Cengizhan Moğoldur, haliyle benim atam değildir ve kendisinden nefret ederim, Metehan ve Atilla ise Türktür, Türkiye Türkü olmasalar bile aynı ırktanız ama her kendi ırkımdan olanı sevme zorunluluğum yok. Bunu sizin ırkçılığınıza ve Türk düşmanlığınıza veriyorum. Yıl olmuş 2024 artık bırakın bu ırkçılığı, yakışmıyor. Yok Atilla ismini verirlermiş lafa bak, Macarlar da Atilla ismi daha yaygındır, Adolf ismini veya Stalin'den dolayı Josef ismini de kullanmasın o zaman kimse. Bu tür saçmalıkları bırakın artık, kendinizi güncelleyin cahillik iyi bir şey değil. Evet size dedim 10-20 kişi dediğiniz için, daha da utanmasanız bir avuç kızgın çocuk falan diye daha da küçümseyeceksiniz koskoca terör örgütünü. 7 Ekim günü Aksa Tufanı diye tekbirler eşliğinde başlatılan cinayetler silsilesi örgütlüydü, öyle 10-20 kişilik bir şey değildi kendinizi komik duruma düşürüp millete güldürmeyin. Evet İslam'dan da nefret ediyorum, bir probleminiz mi var? Sevme, aşık olma, inanma gibi zorunluluklarım var da benim mi haberim yok? Siz ne karışırsınız ayrıca? Sizin üzerinize mi vazife benim inancımı sorgulamak? Haddinize mi düştü benim neyi sevip sevmediğim? Oradan vuramazsınız dönün o yoldan. Hamas başlattıysa 200 müş 40 binmiş sayılar bir şey ifade etmez, 1. Dünya Savaşı'nı başlatan 1 kişinin öldürülmesiydi ama sonuçlarını hep birlikte gördük. Başlatan hamas mı? Hamas. Kendi halkının canını hiçe sayan hamas mı? Hamas. Kendi halkını demir kubbeler ile koruyan İsrail mi? İsrail. O halde tartışmaya gerek yok. Bilgi birikimi düşük olan herkes beni etiketlemeye kalkmasın lütfen, bilgisiz tartışma sadece laf dalaşından ibarettir.