Katılmıyorum size.Hamas benim gözümde terör örgütüdür ve en büyük zararı filistin halkına yapmaktadır.Hamasın birileri tarafından kullanıldığını düşünüyorum.Filistinin askeri sivili vs topyekün mücadele edemez mi neden hamasa gerek duyuyorlar mesela merak ediyorum sebebini.Neden hamas ? Hamasın filistinli halkı kalkan olarak kullandığını düşünüyorum.Herkes bizim gibi sivil gözetmiyor bomba nerden geldiyse orayı bombalıyor.İsrail için hastahane kilise cami vs hiç farketmiyor bomba nerden geldiyse oraya fırlatıyor füzeyi zira çoğu devlette öyle.O bakımdan sivilleri kalkan kullanan her örgüt veya devlet bana göre terör suçu işlemektedir.
Filistinin askeri mi var 😃 Mahmud Abbas yönetimindeki onun emrindeki askerleri diyorsanız onlar hiç bir şey yapamaz. İsraile karşı gelemez. Bir halkın özgürlük mücadelesini sadece asker vermez, halk verir. Halk silahlanır ve özgürlükleri için savaşır.
İsrail haması bitiremez, tüm dünya birleşse hamas bitmez çünkü halkından tam destek alıyor ve özgürlükleri için savaşıyor. Ayrıca bir tane haması kötüleyen filistinli görmedim. Sizin görüşleriniz farklı olabilir, saygı duyarım.